Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDANÉ - Na predaj pekná chata na Domaši

Interné ID: MaBo-38
Ulica: Nová Kelča
Obec: Nová Kelča
Okres: Vranov nad Topľou
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
89 990 €
dohodou

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj peknú chatu na RO Domaša Nová Kelča s výhľadom na vodnú nádrž Domaša, vzdialenú cca 130 m od pláže. Chata je dvojposchodová, pričom jej spodnú časť tvorí garáž a pivnica o celkovej rozlohe 52 m2. Poschodie chaty tvorí chodba, kúpeľňa a WC, kuchyňa, samostatná izba a hala s kozubom. Na podkroví sa nachádzajú ďalšie dve samostatné izby. Celková obytná plocha chaty je cca 80 m2. Chata je vyhotovená z drevo - tvárnicovej konštrukcie a nachádza sa na pozemku s rozlohou 366 m2. K chate vedie asfaltová miestna komunikácia. Má vlastnú studňu a žumpu, pričom je možnosť napojenia na obecný vodovod a kanalizáciu vzdialenú len 3 m od hranice pozemku chaty.
Veľmi pekné a tiché prostredie s možnosťou relaxu pri vode, rybárčeniu či hubárčeniu v neďalekom lese. Chata sa predáva v pôvodnom stave komplet s celým zariadením.
Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a vysvetlíme pri osobnej prehliadke.
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv + bonus zrýchlený vklad do katastra. Pomôžeme: s vybavením financií, projekty - 3D vizualizácia, prestavba interiéru bytu, právne služby, notárska úschova.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
130 m2
Úžitková plocha:
80 m2
Plocha pozemku:
366 m2
Zastavaná plocha:
52 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
nie
El. napätie:
230V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
studňa a vodovod
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
nie
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
25 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti